marți, 31 ianuarie 2017

Forma fizica si zambetul conteaza foarte mult

Zambetul unei persoane poate influenta foarte mult cariera unei persoane, de aceea este foarte bine sa avem o dantura impecabila si sa nu ezitam atunci cand vrem sa zambim. De cele mai multe ori, prima impresie conteaza cel mai mult, de aceea majoritatea oamenilor importanti au o imagine fizica impecabila. Chiar daca pare ca ei s-au nascut asa, fiecare dintre ei au tras foarte mult pentru a ajunge la o astfel de forma. Dantura trebuie sa fie in permanenta curata si sa avem mereu un zambet minunat. Pentru asta, trebuie sa mergem constant la un cabinet stomatologie sector 5, chiar daca nu avem probleme majore cu dantura. La fel ca in cazul fiecarei probleme, trebuie sa prevenim, nu sa tratam.

Imaginea conteaza chiar si in viata de zi cu zi, chiar daca nu ocupam o functie importanta. Ne va ajuta foarte mult chiar si in relatiile obisnuite, pe care ni le cream in fiecare zi.

Sunt foarte multe persoane care sunt foarte ok, dar care nu au o forma fizica foarte buna. Acestea pot explica cel mai bine de ce este important sa ne intretinem fizicul, dar si dantura. De-a lungul timpului, acestia au fost respinsi de alte persoane care judeca dupa prima aparenta.

vineri, 27 ianuarie 2017

Formatia Laurentiu Caldararu - cea mai buna alegere pentru o nunta reusita

Cea mai frumoasa nunta dintre cele la care eu am fost invitat a fost pe departe cea a varului meu. Nu spun asta doar pentru ca este o persoana foarte apropiata la care eu tin foarte mult, ci pentru ca a stiut exact cum sa organizeze acest eveniment incat sa-l faca de neuitat, atat pentru el, cat si pentru ceilalti invitati la evenimentul respectiv. A facut la nunta sa exact ce visa de foarte multi ani, iar la fel ca el cred ca trebuie sa facem cu totii. Mai intai de toate, nunta este evenimentul nostru, a cuplului, iar mai abia apoi este facut si pentru ceilalti invitati. Daca noua nu ne place, degeaba primim foarte multe felicitari si cuvinte de lauda de la cei din jurul nostru.

Muzica a fost foarte atent aleasa, a invitat o formatie de nunta din Bucuresti cu un repertoriu formatie nunta foarte bogat in melodii care distreaza lumea si care au un efect de a ridica lumea de la mese. Consider ca exact asta inseamna sa fii o formatie perfecta pentru orice nunta, trebuie sa ai destul talent si foarte multa experienta incat sa nu lasi oamenii sa se plictiseasca. O mare parte din invitatii varului meu nici nu au reusit sa serveasca meniul pregatit pentru ei, deoarece erau mereu pe ringul de dans, alaturi de formatia care a fost platita sa creeze cea mai frumoasa atmosfera.

Melodiile cantate de formatia Laurentiu Caldararu au fost foarte atent alese si pe stilul moldovenesc, deoarece nunta a avut loc in zona Moldovei. Au fost foarte apreciati de toti invitatii de la nunta respectiva si cu siguranta vor mai fi sunati sa revina in aceasta zona pentru a ne incanta din nou cu melodiile lor.