vineri, 10 martie 2017

Job-uri pentru tineri

Am avut ocazia sa vorbesc cu foarte multi tineri care-si doresc sa se intretina singuri si sa ii ajute pe parinti din punctul asta de vedere, dar nu-si gasesc un job stabil care sa le ofere posibilitatea de a refuza banii parintilor. Stiu ca toti angajatorii cer experienta, iar daca toti fac asta, este imposibil sa aduni experienta, dar asta este principiul lor de diferentiere. Pentru ca am citit destul de multe articole despre acest subiect, dar si pentru ca eu pot spune ca reusesc mai mult sau mai putin sa ma intretin singur, vreau sa dau cateva idei despre modalitati de a face bani, idei ce se adreseaza in mare parte tinerilor.


Internetul este plin de oportunitati si cu totii stim ca este o afacere destul de banoasa pentru cei care inteleg cum stau lucrurile in acest mediu online. Sunt si alte job-uri sau micro-job-uri care pot fi indeplinite in schimbul unei sume de bani.

Pentru ca sunt foarte multe site-uri web in mediul online, nu toti stiu sa scrie articole, sa instaleze anumite pluginuri, sa schimbe tema intr-un fel sau altul, iar lista poate continua pentru mult timp cu foarte multe exemple de acest fel. Asadar, cei care sunt buni pe asa ceva, pot fi contactati de mai multi administratori de site-uri pentru task-uri de acest fel.

Daca va este teama ca nu o sa fiti cautati, ei bine, trebuie sa stiti ca sunt foarte multe forumuri si grupuri pe diferite retele de socializare pe care "angajatorii" isi cauta oamenii pe care sa-i plateasca in schimbul unui serviciu. Mai greu este inceputul, iar daca tu iti faci treaba bine si esti serios, clientii te vor avea in vedere mereu cand vor avea nevoie de un serviciu pe care tu stii sa-l oferi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu