luni, 18 iulie 2016

Despre schimbarea orientarii sexuale

Tinerii si-au dorit mereu sa implineasca cat mai repede varsta de 18 ani pentru a se putea bucura de permisul de conducere, cel putin baietii. Imi aduc aminte din anii de liceu de discutiile baietilor care deja isi imagineau ce vor putea face atunci cand vor avea dreptul sa conduca. Pentru ca timpurile au evoluat si copii nu mai sunt ce au fost odata, gandurile noastre duceau si la niste intamplari mai putin ortodoxe, cu unele tendinte. Si cred ca aceasta este ideea principala a acestui articol, ce-si imaginau unii baieti care aveau succes la fete ca vor putea face odata cu obtinerea permisului de conducere.

Nu pot sa-i spunele numele adevarat, asa ca-l voi numi pe personajul nostru din acest articol - Mircea. Acest Mircea era un baiat destul de atragator, avea un real succes la fete si se putea lauda cu foarte multe partide de sex la modul filme porno romanesti cu cele mai atragatoare fete din oras de varsta lui. Desi parea sa fie un guru al lor, el nu se lauda deloc cu aceste reusite, ba din contra, uneori chiar era obosit de acest succes si refuza de foarte multe ori o multime de fete ce fierbeau dupa el.

Lucrurile nu au tinut asa mult timp pentru ca acesta a inceput sa gandeasca intr-un mod diferit, vedea lucrurile intr-un mod pe care numai el il intelegea si a ales sa isi schimbe orientarea sexuala, chiar daca fetele erau inebunite dupa el. Desi nu avea tendinte, acesta a devenit homosexual si se plimba cu diferiti barbati mult mai in varsta decat el prin parcuri, barbati cu care avea anumite tandreturi dezgustatoare pentru un om normal, heterosexual.

Fetele credeau ca este o diversiune de a lui Mircea pentru a scapa de insistenta lor, dar lucrurile au devenit serioase atunci cand Mircea a ales sa le vorbeasca tuturor despre sentimentele pe care el le are pentru barbatii cu care se vede.

Este o poveste cel putin ciudata, care ii baga in deruta pe multi baieti, multi si-ar fi dorit sa fie in locul lui, sa aibe succesul lui la fete si sa fie vazut atat de atragator si dragut cum era vazut el.