joi, 3 decembrie 2015

Idei de cadouri pentru o iubitoare de fashion

Cu sărbătorile chiar după colț trebuie să începem să ne gândim, dacă nu chiar să trecem la acțiune, ce să cumpărăm fiecărei persoane dragi pentru Crăciun. Iar dacă pentru bărbați treaba este mai simplă: un gadget și am terminat, pentru femei alegerea cadourilor este puțin mai complicată.

Însă știm că fiecare femeie este pasionată de modă și că fiecare femeie cu o sensibilitate pentru fashion își dorește să devină un star al stilului de stradă. Iar indiferent de mediul în care oufit-ul este expus, formula câștigătoare implică haine, o cameră de luat vederi și o grămadă de accesorii. Deci vă întrebați ce ați putea să cumpărați pentru o iubitoare de fashion? Este destul de simplu: piese fără de care o ținută nu are sare și piper.
Haideți să începem cu propuneri la îndemâna oricui și anume cu bijuteriile. 2016 este împânzit de flori. Prin urmare, dacă îi faceți cadou accesorii cu motive florale nu aveți cum să dați greș. Dar un cadou mai inspirat ar fi o bijuterie statement, cum ar fi un colier încărcat din pietre prețioase sau o broșă în formă de animal sau chiar o clamă de păr din metal prețios, pe care o va putea asorta cu toate trendurile romanice și delicate din 2016.
Dacă doriți să investiți mai puțin în cadou, puteți să optați pentru o eșarfă cu imprimeu tribal sau cu animal print. Acestea sunt imprimeurile vedetă ale următorului an, deci cu siguranță vor fi purtate cu drag de iubitoarea de fashion pentru care sunt destinate.
De asemenea, cadouri inspirate sunt și tricourile și bluzele. Dacă optați pentru un tricou, trebuie să știți că un trend care trebuie să se regăsească în garderoba fiecărei fashioniste este cel al mesajelor ironice. Deci un tricou cu  inscripția fashion sau selfie nu ar fi prea departe de a descrie interesele ironice ale prietenei dumneavoastră.
Altminteri, puteți să cumpărați o bluză cu imprimeuri florale, cu pătrățele, dungi sau motive tradiționale. De câte ori nu ați auzit o femeie spunând că nu are cu ce se îmbrăca? Ei bine, acum nu numai că aveți răspuns la această întrebare, dar de fiecare dată când această bluză va fi îmbrăcată doamna se va gândi la dumneavoastră.
O altă opțiune de cadou este o geantă. Cu o geantă, de altfel, nu aveți cum să dați greș, deoarece gențile și iubitoarele de fashion merg mână în mână. O geantă de poștaș este excelentă pentru un cadou, ea fiind mereu la modă și extraordinar de comodă și versatilă.


Însă cadourile nu trebuie să fie întotdeauna serioaseSau dacă ați cumpărat deja una dintre sugestiile de mai sus, atunci puteți pipera cadoul cu un obiect care cu siguranță vă va aduce amândurora zâmbetul pe buze. O mică atenția haioasă pentru o iubitoare de fashion și de frumusețe este o husă care poate fi folosită și ca oglindă pentru telefonul mobil.
Și o căciuliță roz pe care scrie Fashion Queen este un cadou comic de bun gust. Un selfie stick ar putea chiar să fie un obiect de care ea are nevoie. De asemenea, orice carte scrisă de Sophie Kinsella, autoarea seriei Confesiunile unei shopaholice  îi va aduce doamnei zâmbetul pe buze.
Ori de câte ori cumpărați cadouri pentru o iubitoare de fashion trebuie să vă puneți la curent cu ultimele trenduri ca să știți măcar după ce vă uitați. Iar dacă exploatați și simțul umor al acesteia, nu numai cel stilistic, atunci cu siguranță cadoul va fi unul pe placul dumneaei.

Un comentariu:

  1. O idee bună pentru cadourile de Crăciun sunt și tablourile personalizate. Trebuie să mă credeți pe cuvânt, am testat!

    RăspundețiȘtergere