marți, 29 decembrie 2015

Camera copilului- toti eroii din desene animate la tine acasa

Universul copilariei este poate cea mai frumoasa lume din care vom face vreodata parte. De aceea, parintii sunt cei care trebuie sa aiba grija ca acest univers sa se contureze cat mai frumos posibil inca din primele zile de viata ale copilului lor.

Camera copilului este una dintre cele mai importante incaperi din locuinta ta. Fie ca urmeaza sa fie locuita de o fetita sau de un baietel, camera celui mic trebuie decorata si aranjata corespunzator.

Patutul bebelusului trebuie sa fie un loc foarte sigur, deoarece in primele luni de viata acesta isi va petrece foarte mult timp aici. Este ideal sa alegeti un patut cu comoda, pentru a avea toate lucrurile bebelusului cat mai aproape. De asemenea, pentru cei mai nazdravani, un patut cu sistem de leganare este alegerea perfecta. Astfel, mama va reusi sa il adoarma pe cel mic fara prea mult effort, iar somnul acestuia va fi garantat unul linistit si odihnitor.

Pentru micile printese, exista paturi cu Barbie sau cu vestitele personaje Disney, pentru ca dormitorul celei mici sa devina o adevarata camera de poveste. Fetita ta va fi cu siguranta incantata sa doarma intr-un pat roz, alaturi de cele mai bune prietene ale sale.

De asemenea, paturile pentru baieti cu Spider Man sau sub forma de masinuta sunt si ele la foarte mare cautare. Cel mic se va simti astfel in siguranta alaturi de personajele celebre din filme sau desene si va avea parte de un somn fara monstri de sub pat.

Copii vor avea intotdeauna o atractie deosebita catre personajele din poveste sau din desene, de aceea atunci cand amenajam camera copilului este foarte important sa tinem cont cine este preferatul micutului nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu